Ρίλεϊ Κίου: Η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ ποζάρει με κόκκινο μπικίνι στα ελληνικά νησιά

Η ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ πάντα απασχολούσε το κοινό, ωστόσο πλέον αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον χάρη στη νέα ταινία Elvis σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν.

Τα τελευταία νέα γύρω από τους απογόνους τους έχουν άρωμα Ελλάδας. πιο συγκεκριμένα, η εγγονή του «βασιλιά» Ρίλεϊ Κίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας της τηλεοπτικής-mini σειράς.

Η ηθοποιός πόζαρε με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Ελλάδας, όπου γυρίστηκε η σειρά Daisy Jones And The Six. Η Ρις Γουίδερσπουν είναι μία από τους παραγωγούς του σόου του Amazon Prime. Η εταιρεία παραγωγής της, Hello Sunshine, έχει συμμετοχή στο project.

Οι φωτογραφίες της Κίου στην παραλία είναι σίγουρα μια ακόμη διαφήμιση για τις ομορφιές της χώρας μας. Κρυστάλλινα γαλάζια νερά ήταν το φόντο στις φωτογραφίες της ηθοποιού. Η σταρ μοιράστηκε τη δημοσίευση στο Instagram της και πρόσθεσε μια λεζάντα που έλεγε: «Τελείωσα επίσημα με το @daisyjonesandthesix και ξεκουραζόμαστε στις παραλίες της Ελλάδας. Ευχαριστώ το καταπληκτικό συνεργείο που δούλεψε τόσο σκληρά. Ανυπομονώ να δουν όλοι την όμορφη δουλειά που έχουν κάνει όλοι».

Διαβάστε περισσότερα στο okmag

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News