Πάτρα: Το κοινό ιατρικό εύρημα στους θανάτους των παιδιών - Η αντίστροφη μέτρηση για τις συλλήψεις

Πάτρα: Το κοινό ιατρικό εύρημα στους θανάτους των παιδιών – Η αντίστροφη μέτρηση για τις συλλήψεις. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τους ανεξήγητους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών

Η στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα αίτια τα οποία οδήγησαν στο θάνατο τα τρία παιδιά από την Πάτρα, πλησιάζει με την κοινή γνώμη να συνεχίζει να παρακολουθεί εμβρόντητη τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ήδη βγάλει το δικό του συμπέρασμα το οποίο έχει «δέσει» με ακλόνητα στοιχεία. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί αυτόματα στην Εισαγγελία Αθηνών που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει πριν την 25η Μαρτίου. Όπερ και σημαίνει ότι μπορεί και σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις.

Την στιγμή που η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κλοιό να στενεύει, το εύρημα που προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση στην Τζωρτζίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, «είναι το πνευμονικό οίδημα».

Εάν και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο εύρημα, οι ιατροδικαστές θα έχουν στα χέρια τους κάτι που θα συνδέει και τους τρεις θανάτους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News