Όσκαρ: Tο χαστούκι με το πλαστικό μάγουλο και το... ψεύτικο χέρι του Γουίλ Σμιθ

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το επεισόδιο Γουίλ Σμιθ – Κρις Ροκ στα Όσκαρ, υποστηρίζοντας ότι το χαστούκι ήταν στημένο.

Όλα έγιναν για ένα κακόγουστο αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της, Τζαντα Πίνκετ Σμθι, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Κάποιοι χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για μια σκηνοθετημένη παράσταση μεταξύ των δύο παρά την επίσημη ανακοίνωση της Ακαδημίας, τη δημόσια συγγνώμη του Σμιθ, την «καταδίκη» από τους παρευρισκόμενους στα Όσκαρ και τα βίντεο που δείχνουν το χαστούκι και μετά την αντίδραση του Σμιθ λόγω της γυναίκας του.

 Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει πως ο Κρις Ροκ φορούσε ένα μαξιλαράκι πάνω από το μάγουλό του. Εννοείται, πως στις επαγγελματικές εικόνες έδειχναν ξεκάθαρα ότι ο Ροκ δεν φορούσε κανένα τέτοιο εξάρτημα. 

Ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι ο Σμιθ χρησιμοποίησε το αριστερό του χέρι προκειμένου να χτυπήσει το στήθος του και να δημιουργήσει τον ήχο του χαστουκιού, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι χρησιμοποίησε το αριστερό του χέρι για να χτυπήσει τον Ροκ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News