Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δίνει... στεγνά τη Βικτόρια: «Εγώ είμαι πιο καθαρός από εκείνη»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στον φίλο του Γκάρι Νεβίλ τις «κακές» συνήθειες που έχει και ενοχλούν τη σύζυγό του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε ποιες συνήθειές του εκνευρίζουν τη σύζυγό του Βικτόρια Μπέκαμ.  Σε συζήτηση που είχε πρώην συμπαίκτη και επιστήθιο φίλο του, Γκάρι Νέβιλ, ο 47χρονος είπε ότι η συνήθεια που έχει να καθαρίζει το λαιμό του ενοχλεί τη Βικτόρια αλλά επέμεινε ότι είναι πολύ πιο τακτικός από εκείνη. 

«Έχω αυτό που καθαρίζω τον λαιμό μου και δεν της αρέσει καθόλου. Δεν το έκανα πάντα, ίσως τα τελευταία 15 χρόνια. Πιθανόν να υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που κάνω εγώ και εκείνη όχι. Εγώ είμαι πολύ καθαρός, ενώ αυτή όχι», είπε χαρακτηριστικά. 

«Λατρεύω το αίσθημα της ελευθερίας» είπε σε άλλο σημείο.

Και για να μην νομίζει ο κόσμος ότι η σύζυγός του δεν είναι καθαρή έσπευσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα είπε: «Όπως, δηλαδή, εγώ είμαι τακτικός και εκείνη όχι» και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Εκείνη πλένεται, από καιρό σε καιρό».

 

Μιλώντας για την αγάπη του για τη μόδα, ο Ντέιβιντ είπε ότι, αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, η σύζυγός του, σχεδιάστρια μόδας, δεν είχε ποτέ καμία επιρροή στο τι φορούσε.  «Ο κόσμος πάντα πίστευε ότι η Βικτόρια είχε μεγάλη επιρροή στο τι φορούσα ή στα χτενίσματα ή στα τατουάζ. Πάντα έπαιρνα εγώ την απόφαση τι θα να φορέσω όπως για παράδειγμα ένα πλήρες δερμάτινο σύνολο ή ένα πλήρες τζιν σύνολο. Μου αρέσει η μόδα».  Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών είπε επίσης ότι το αγαπημένο του τραγούδι των Spice Girls είναι το «Say You’ll Be There», το οποίο άκουσε για πρώτη φορά με τον Γκάρι ενώ βρισκόταν στη Μαλντόβα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε επίσης για μερικά από τα διάσημα χτενίσματά του αυτά που έκανε πριν από χρόνια, παραδεχόμενος ότι τα cornrows και τα mohawk looks του ήταν τα πιο «αμφιλεγόμενα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News