Μίλτος Πασχαλίδης για την τραπ: «Να μιλάς για πουτ@νες και κόκες, εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι»

Στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Μίλτος Πασχαλίδης και έδωσε την άποψή του για την τραπ μουσική.  «Έχω ακούσει κάνα δυο πράγματα. Η τραπ είναι ένα σκληρό, άγριο και χαοτικό πράγμα. Το να μιλάς για πουτ@νες, για κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι. Είμαι ένας παλιομοδίτης μουσικός». 

Όπως είπε τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες που ερμηνεύουν διαφορετικό μουσικό είδος, όπως η Άννα Βίσση, για την οποία δήλωσε ότι είναι τεράστια τραγουδίστρια.  Ο ίδιος μάλιστα ετοιμάζει ντουέτο με την Ευρυδίκη.  Δεν θα πήγαινε όμως σε talent show διότι «αισθάνομαι παντελώς αναρμόδιος να κρίνω». 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης δηλώνει περήφανος κοριτσομπαμπάς έχοντας δύο κόρες. «Πλέον είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός» είπε.  «Τα παιδιά δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, την οποία ξεπέρασε μέσω ψυχοθεραπείας και βοήθειας από τους φίλους του. 

«Είμαστε εδώ για να μιλάμε για τον Γιακουμάκη, την Καρολάιν και την Τοπαλούδη, σοκ με τον Καμπανό» 

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα αφιέρωσαν ένα τραγούδι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. «Η θυσία του Βαγγέλη δεν πήγε στράφι, γιατί είμαστε εδώ, το θυμόμαστε και το κουβεντιάζουμε. Είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι΄ αυτό, όπως θα μιλάμε για την Ελένη Τοπαλούδη, την Καρολάιν. Αυτό για τους δικούς τους ανθρώπους δεν απαλύνει τον πόνο, αλλά ένα λιθαράκι προς μία κατεύθυνση για κάποιους ανθρώπους να συνειδητοποιηθούν έχει μπει», δήλωσε.  Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, θύμα της οπαδικής βίας: «Δεν πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμμα παιδείας αυτής της χώρας έχει καταντήσει τρομακτικό, με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Πηγή: znews.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News