Μαρία Μπονίκου: Ο 46χρονος γιος της ομολόγησε τη δολοφονία της ηθοποιού - Χόρευε μετά το φόνο

Ομολόγησε ο 46χρονος για την δολοφονία της 73χρονης μητέρας του, ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα. 

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε νεκρή χθες, Σάββατο (4/6), Μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της στην Αίγινα. Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, με μία σακούλα στο κεφάλι.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής (3/6) βρέθηκε στο λιμάνι της Αίγινας να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Τότε, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να συνεννοηθούν μαζί του. Ο 46χρονος προήσχθη και εξετάστηκε από την πρώτη στιγμή ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της μητέρας του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία της ηθοποιού στην Αίγινα

Το πρωί της Κυριακής, οι Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο 46χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:  «Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.  Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.  Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη. 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά». 

Το χρονικό της μητροκτονίας στην Αίγινα

Υπενθυμίζεται πως την άτυχη γυναίκα βρήκαν οι συγγενείς της το πρωί του Σαββάτου. Νωρίτερα, οι αστυνομικοί που είχαν συλλάβει τον γιο της στο λιμάνι της Αίγινας δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν με τον ίδιο και έτσι τηλεφώνησαν στους συγγενείς της Μαρίας Μπονίκου στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθώντας να βρουν το τηλέφωνο του σπιτιού του 46χρονου. 

Το έλαβαν από την ξαδέρφη της άτυχης ηθοποιού, η οποία επικοινώνησε ξανά με τις Αρχές στις 09:00 το πρωί αναζητώντας τόσο τη Μαρία Μπονίκου όσο και τον γιο της. Οι αστυνομικοί τής είπαν ότι ο 46χρονος θα πάει στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Αθήνας για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, γεγονός που έκανε τους συγγενείς να ρίξουν μια ματιά στο σπίτι, για να δουν πώς είναι η μητέρα του.  Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα, καθώς βρήκαν τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: iefimerida.gr  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News