Κέλλυ Κελεκίδου: Αγνώριστη στα 17 της χρόνια στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πίσω της μια καριέρα περίπου 27 χρόνων στο τραγούδι και παραμένει από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα το ίδιο όμορφη.

Τουλάχιστον αυτό προδίδει η φωτογραφία από το παρελθόν που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή η Κέλλυ Κελεκίδου ποζάρει στο πλευρό της Ρίτας Σακελλαρίου σε ηλικία μόλις 17 χρονών, όταν δηλαδή ξεκινούσε στο την καριέρα της.

«Μόλις είχα κλείσει τα 17 μου. Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω στα πρώτα μου βήματα με την πιο αυθεντική ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, την Ρίτα Σακελλαρίου», γράφει η Κέλλυ Κελεκίδου και με δυσκολία μπορεί κάποιος να την αναγνωρίσει στην εφηβική ακόμα ηλικία.

Αφορμή για την ανάρτησή της η εκπομπή «Η Αυλή των Χρωμάτων» που θα προβληθεί απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ και είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού.

Σε αυτή, αγαπημένοι άνθρωποι της ξεχωριστής λαϊκής ερμηνεύτριας «μοιράζονται» και αναπολούν ωραίες στιγμές συνύπαρξης με τη μεγάλη τραγουδίστρια, ανάμεσά τους και η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς της λαϊκής τραγουδίστριας στο τηλεόπτικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News