Καρολίνα Μπιούλεσκα: Είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου!

Καρολίνα Μπιούλεσκα: Είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Η Καρολίνα Μπιούλεσκα από την Πολωνία είναι η νέα βασίλισσα ομορφιάς καθώς ανακηρύχθηκε Miss World 2021.

Η Καρολίνα Μπιούλεσκα από την Πολωνία, ανακηρύχθηκε Miss World 2021 στον διαγωνισμό που έλαβε μέρος στο Πουέρτο Ρίκο σήμερα τα ξημερώματα, Πέμπτη 17 Μαρτίου. 

Ο τελικός του μεγαλύτερου διεθνή διαγωνισμού παγκοσμίως, μαζί με τα Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ κλείνουν τα 70 χρόνια ομορφιάς και λάμψης.

Σύμφωνα με το missworld.com, εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση ενώ θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό. Κέρδισε τις ΗΠΑ, την Ινδονησία, το Μεξικό, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ακτή Ελεφαντοστού για να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο. Η Μις Κόσμος 2019, Τόνι-Αν Σινγκ από την Τζαμάικα έστεψε τη διάδοχό της στον τελικό.

Μετά την στέψη της, ανέφερε: «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να πάω στη δουλειά. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Επιπλέον, ασχολείται αρκετά με τον εθελοντισμό καθώς παρέχει συνεχή βοήθεια σε άστεγους και κάθε Κυριακή, ετοιμάζει ζεστά γεύματα, σάντουιτς, πακέτα τροφίμων, ζεστά ροφήματα και ιατρική υποστήριξη για περίπου 300 άστεγους και όσους έχουν ανάγκη.

Ενίσχυσε την κοινότητα των αστέγων οργανώνοντας ένα αναδυόμενο κέντρο εμβολιασμού κατά του COVID-19. Πολλοί από τους άστεγους δεν μπόρεσαν να εγγραφούν για να λάβουν το εμβόλιο καθώς δεν έχουν ταυτότητα. Η Καρολίνα θεώρησε ότι ήταν σημαντικό όχι μόνο να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά και να αισθάνονται ίσοι έχοντας την ευκαιρία να λάβουν το εμβόλιο, αναφέρει η ιστοσελίδα missworld.com. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News