Καιρός: Με βροχές, συννεφιά, αλλά και... υψηλές θερμοκρασίες η Δευτέρα 28/3

Αλλαγές θα έχουμε στο σκηνικό του καιρού, την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται συννεφιά και βροχόπτωση.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να επηρεαστούν και τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 21, στην Ήπειρο από 4 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 20 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ, από και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 5-6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News