Γιάννης Στάνκογλου: Όταν ο πατέρας του τον είδε σε κλούβα των ΜΑΤ σε ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει πολλά στους γονείς μου, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ». Ηθοποιός, συνέντευξη

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τα «άγρια» νιάτα του, το λόγο που τον συνέλαβαν, ενώ αποκάλυψε και πώς του έκλεψαν χρήματα.

«Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μιλώντας για τον πόσο τον έχει βοηθήσει στη ζωή του η αναγνωρισιμότητα, ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι «Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω».

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι «Τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού».

«Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα «άγρια» νιάτα του, ο Γιάννης Στάνκογλου περιέγραψε: «Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου: Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά…».

Στο παρελθόν είχε πει περισσότερα για το συγκεκριμένο συμβάν, στην εκπομπή, «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό. Μας δένουν 30-40 άτομα μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού.

Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρονών».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άμπερ Χερντ: Η έντονη αντίδρασή της μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ

«Kάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου», εξήγησε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, ανέφερε ότι «Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω».

«Το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου απαντώντας στο αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News