Φρέντυ Τράγκας: Πού εργάζεται ο γιος του Γιώργου Τράγκα που αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του

Τρεις γάμους είχε κάνει ο Γιώργος Τράγκας. Από τους δύο πρώτους είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Φρέντυ και τον Γιάννη. Η τρίτη σύζυγός του ήταν η Μαρία Καρρά.

Ο Φρέντυ Τράγκας γνωστοποίησε ότι δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του. Συγκεκριμένα στη δήλωση του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, αναφέρεται ότι «δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)».

Ο Φρέντυ Τράγκας δεν έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του Γιάννη. Εργάζεται στο Μαξίμου κάτι για το οποίο είχε διαφωνήσει δημόσια ο πατέρα του τονίζοντας ότι δεν ζήτησε ο ίδιος εξυπηρέτηση από κανένας για τον γιο του.

«Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους. Αναφέρομαι σε δημοσίευμα “μαγειρεμένο” ή “καρφωτό” από το Μαξίμου και ενδεχομένως … από το Επίνειο. Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους», ανέφερε στο παρελθόν ο Γιώργος Τράγκας σε ανάρτησή του στα social media.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News