Αυλαία για το σόου της Έλεν Ντε Τζένερις: 3 από τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της στην τηλεόραση

Μετά από 19 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, το σόου της Έλεν Ντε Τζένερις ρίχνει αυλαία οριστικά με μια σειρά από celebrities να παρελαύνουν από το πλατό της.

Το σόου έκανε την πρεμιέρα του το 2003 και με οδηγό τις χιουμοριστικές ατάκες της παρουσιάστριας φιλοξένησε στην πορεία του, συνεντεύξεις από πλήθος celebrities, φάρσες, αλλά και πολλές ιστορίες, διαδραστικά παιχνίδια με το κοινό, δώρα και εκπλήξεις για τους fans που πολλές φορές συναντούσαν τους αγαπημένους τους celebrities.

Το σόου προσέγγισε εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε μέρα και στα χρόνια της προβολής του κέρδισε 61 Daytime βραβεία Emmy και 17 People’s Choice Awards. Η ίδια η Έλεν Ντε Τζένερις έγινε πολυεκατομμυριούχος και παγκοσμίως διάσημη.

Πριν από περίπου δύο χρόνια ξέσπασε σκάνδαλο με κατηγορίες για συνθήκες «εργασιακής κόλασης» στην εκπομπή της το οποίο σκίασε την πορεία της, ενώ την περασμένη χρονιά, έπειτα και από τη βουτιά στις μετρήσεις τηλεθέασης ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία της σεζόν. Εμείς θυμόμαστε τρεις από τις καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες στιγμές του σόου.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News