Άλκης Καλμπανός: Αφαίρεσαν ταμπέλες με τα ονόματα θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας

Άλκης Καλμπανός: Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας. Πέρα απο το όνομα του Άλκη ήταν και του Τόσκο και του Νάσου.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, άγνωστοι αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των τριών θυμάτων της οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας, 10 ημέρες μετά τα εγκαίνια από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στο συγκεκριμένο πάρκο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Κλεάνθους είχαν φυτευτεί τρία ελαιόδεντρα με τα ονόματα του 19χρονου Άλκη, του 28χρονου Τόσκο και του 24χρονου Νάσου, οι οποίοι έπεσαν θύματα της οπαδικής βίας και έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Τα τρία ελαιόδεντρα, όπως είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος στα εγκαίνια του πάρκου, είχαν το καθένα συμβολικά την ηλικία των παιδιών που χάθηκαν.

Το πάρκο δεν βρίσκεται σε τυχαίο σημείο διότι αποτελεί ένα σταυροδρόμι που ενώνει τους δύο μεγάλους δρόμους που οδηγούν ο ένας στην Τούμπα και ο άλλος στην Χαριλάου.

Πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε χθες το βράδυ 10/3 μετά τον αγώνα που διεξήχθη στην Τούμπα. Επιπλέον, ήδη έχουν κάνει καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ώστε με τις κάμερες να μπορέσουν να βρούν ποιοι είναι οι υπεύθυνοι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News