Αφροδίτη Λατινοπούλου: Από την αβάσταχτη ελαφρότητα στο όνειρο να γίνει βουλευτής

Η δήλωση για την Δανάη Μπάρκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη φιλόδοξη νεαρή που επιθυμούσε διακαώς να εισέλθει στην Βουλή προκαλώντας «θόρυβο» με αναρτήσεις που εξοργίζουν την κοινή γνώμη.

Ήταν Ι Ιουνίου του 2021 όταν η χαριτόβρυτη Αφροδίτη Λατινοπούλου έγινε ευρέως γνωστή για το περιβόητο πλέον «μασχάλη-gate», με τον εντελώς λάθος τρόπο. Ένα χρόνο και δύο εβδομάδες αργότερα, η ανάρτηση της για τον σωματότυπο της Δανάης Μπάρκα και το λογύδριο περί παχυσαρκίας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη Νέα Δημοκρατία για την φιλόδοξη πολιτεύτρια.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές λοιπόν «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές». 

Με τριάντα μία λέξεις γράφτηκε το τέλος της διαδρομής που είχε στο κυβερνών κόμμα αυτή η φιλόδοξη νεαρή από την Θεσσαλονίκη που οδεύει-ή φλερτάρει-σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ως φήμη στο νεοσύστατο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.  Εκεί μάλλον θα βρει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσει αυτό το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα που την έκανε διάσημη για όλους τους λάθος λόγους.  Κι όμως στην αρχή τουλάχιστον η όμορφη Θεσσαλονικιά φάνηκε να δίνει άλλα δείγματα γραφής, εντελώς διαφορετικά από αυτά που ακολούθησαν.  «Συχνά μας πολεμάνε που μας πολεμάνε οι άντρες λόγω του φύλου μας, ας μείνουμε τουλάχιστον ενωμένες μεταξύ μας και ας σπάσουμε αυτή τη καθεστηκυία νοοτροπία. Ενωμένες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα» δήλωνε για τις γυναίκες λίγους μήνες πριν τον Ιούνιο του 2021, η φιλόδοξη νεαρά Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε περισσότερα εδω

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News