Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Δακρυγόνα και φωτοβολίδες ακόμη και στις εξέδρες του Βελοντρόμ!

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Δακρυγόνα και φωτοβολίδες ακόμη και στις εξέδρες του Βελοντρόμ! – Επεισόδια στον προημιτελικό του Conference League

Ένταση εκτός και εκτός «Βελοντρόμ» πριν την αναμέτρηση Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League

«Πολεμικό» ήταν το κλίμα τόσο εκτός όσο και εντός του «Βελοντρόμ» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, για τα προημιτελικά του Conference League. Αρχικά, οπαδοί της Μαρσέιγ ενεπλάκησαν με την αστυνομία, σε προσπάθειά τους να πλησιάσουν στις θύρες των φιλοξενούμενων. Ακολούθως, όταν άνοιξαν οι θύρες, μια μεγάλη μερίδα οπαδών της Μαρσέιγ έσπασε ένα πρώτο αστυνομικό κλοιό και κατευθύνθηκε προς την είσοδο των θυρών των φιλοξενούμενων, εσωτερικά του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, όπου και πέταξε αντικείμενα και πυρσούς προς τους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν σε δυο δόσεις στο γήπεδο και λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου στις κερκίδες, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εντός γηπέδου, καθώς πέταξε νέα στην «καρδιά» της κερκίδας των φιλοξενούμενων οπαδών.

 

 

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν παρά λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να ανταλλάσουν φωτοβολίδες υποχρεώνοντας τους διοργανωτές να απειλήσουν μέχρι και με μη έναρξη του παιχνιδιού!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News