Ολυμπιακός: Σκεπτόμενος φωναχτά για τον Γιώργο Μασούρα

Πλέον δεν μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί φημολογία, μία από τις άπειρες δίχως βάση που έρχονται από τα ΜΜΕ της γειτονικής Τουρκίας. Είναι γεγονός. Η Τραμπζονσπόρ έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Γιώργο Μασούρα. Το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο προπονητής της. Μάλιστα όπως είπε, είχε τον παίκτη του Ολυμπιακού στη λίστα του για ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης από πέρυσι.

Το ζήτημα είναι…

Το ζήτημα στην υπόθεση ωστόσο δεν είναι τι θέλει ή δεν θέλει η Τραμπζονσπόρ ή όποια άλλη ομάδα. Είναι τι έχει στο νου και τι αισθάνεται ο παίκτης. Όλα από ‘κει αρχίζουν και εκεί καταλήγουν. Υπενθυμίζω ότι τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή πριν από έναν χρόνο και τρεις μήνες, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές ως το 2024. Φαντάζομαι το έκανε με την καρδιά του. Τότε του είχε γίνει διπλασιασμός από το πρώτο χαμηλό συμβόλαιο αφού ήταν ένας παίκτης-στοίχημα που είχε αποκτηθεί από τον Πανιώνιο. Στον Ολυμπιακό ωστόσο έδειξε τι μπορεί να κάνει και σε υψηλότερο επίπεδο. Και κέρδισε με το σπαθί του την ανανέωση και ένα πιο καλό συμβόλαιο που με τα μπόνους, όπως λένε οι πληροφορίες, φτάνει τις 600 χιλ.

Λίγα ή πολλά; Εξαρτάται…

Είναι λίγα; Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Είναι πολλά αν αναλογιστεί κανείς σε τι εποχές ζούμε. Ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στην Ελλάδα παίρνει πολύ λιγότερα, φυσικά και στις άλλες μεγάλες ομάδες. Είναι λίγα αν τα συγκρίνει με τα χρήματα του Ονιεκουρού, του Φορτούνη, του Ελ Αραμπί και τόσων άλλων στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος έχει τις απαντήσεις

Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γιώργος Μασούρας. Αν δηλαδή αισθάνεται οικονομικά αδικημένος, αν θέλει να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον και να ζήσει μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό ή αν το ενδιαφέρον της Τράμπζον ή όποιος Τράμπζον τον αφήνει αδιάφορο. Όπως προείπα, στο μυαλό του κάθε παίκτη βρίσκονται οι απαντήσεις. Από εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν τα όποια θέματα. Και η σχέση παίκτη με κλαμπ είναι σαν οποιαδήποτε άλλη σχέση. Πρέπει να γουστάρουν και οι δύο για να είναι υπέροχη.

ΥΓ: Πόσο σπουδαίο, αλήθεια, είναι που ένας Έλληνας βρίσκεται στον αποψινό τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

ΥΓ2: Πόσο σπουδαίο, αλήθεια, θα είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ να επιστρέψει στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ με Έλληνα ιδιοκτήτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «εξίσωση» Καρβάλιο – Φορτούνη και το νέο 10άρι

Τι χρειάζεται ένας τελικός UCL; Ο Καρεμπέ ξέρει

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News