Άρης: Είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλεί, αλλά αν χρειαστεί θα εξυγιάνει και την… εξυγίανση!

Άρης: Είναι ξεκάθαρο ότι ενοχλεί, αλλά αν χρειαστεί θα εξυγιάνει και την… εξυγίανση! | EΠΟ | ΟΥΕΦΑ | Αδειοδότηση

Ο Άρης ενοχλεί, δεν είναι απλά προφανές, είναι ξεκάθαρο. Δεν στέκει διαφορετικά όλο αυτό το κυνηγητό μέσα σε δύο διαφορετικές περιόδους, σε λιγότερο από έναν χρόνο ημερολογιακά. Και από ποιον; Από τη δική του Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που τον αναγκάζει δύο φορές να στραφεί στην Ευρώπη για να δικαιωθεί. Μία φορά στο CAS και αυτή τη τη φορά με απευθείας καταγγελία στην UEFA. Η λογική έχει χαθεί, αλλά μήπως πρέπει κάτι να γίνει;

Ο Άρης, η «Μαφία» και ο φάκελος που έγινε φέιγ βολάν! 

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Άρης φώναζε δυνατά με μία σκληρή ανακοίνωση πως «ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη Μαφία» κι έκανε λόγο «για νέο πραξικόπημα». Από τότε μέχρι σήμερα, ο Άρης αναστάτωσε τη Γενεύη, αλλά στην Αθήνα σιωπή. Ούτε ένας άνθρωπος δεν απάντησε έστω μία κουβέντα! Ούτε λέξη για τον φάκελο του που έγινε φέιγ βολάν, ούτε λέξη για το εξώδικο Μπέου, ούτε κουβέντα για την έφεση Σαράκη, ούτε καν για την παρέμβαση του Άρη στην UEFA. Πως αισθάνεται άραγε ο εμπνευστής της έφεσης σήμερα;

Είπαμε, ο Άρης ενοχλεί, για δύο συνεχόμενες χρονιές αφήνει πίσω του την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ομάδες με τεράστιο μπάτζετ και με πολύ μεγαλύτερα τηλεοπτικά συμβόλαια. Κάποιοι δεν θέλουν να βάζουν τον Άρη στο Βig-5, αλλά οι αριθμοί τις δύο τελευταίες σεζόν, συγχωράτε με, μιλούν για Big-3. Τα κίνητρα λοιπόν είναι δεδομένα για όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την σταθερά ανοδική πορεία του Άρη, που αρχίζει να ζητάει πλέον όλο και περισσότερα. Επιτυχίες, διακρίσεις, χρήματα. Το θέμα είναι με ποιο όχημα προσπαθούν να του δημιουργήσουν εμπόδια. Γιατί οι τελευταίες μεθοδεύσεις τρομάζουν. 

Ένας είναι ο στόχος: Να… ξεσαλώσουμε και να εξαφανίσουμε όποιους ενοχλούν!

Τα τελευταία χρόνια φωνάζουν όλοι για την ευρωπαϊκή εποπτεία. Για το αυτοδιοίκητο, για την ανάγκη να πάρουμε στα χέρια μας τη διοίκηση του ποδοσφαίρου. Τι πραγματικά όμως έχουν στο μυαλό τους; Να φύγει η UEFA και η FIFA από το κεφάλι μας, για να γυρίσουμε σε ένα βράδυ στη δεκαετία του ’90; Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος; Να ξεσαλώσουμε και να εξαφανίσουμε όποιους ενοχλούν; Πως το λέει ο Άρης; «Κάποια στιγμή να δοθεί ένα τέλος στον καταεξευτελισμό του ελληνικού ποδοφαίρου».

Αυτή τη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο! Νίκησε το συναίσθημα. Τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών στο Χαριλάου, το κλάμα της κυρίας Μελίνας στην εξέδρα και του Κουέστα στο χόρτο. Αυτό δεν μπορούν να το πάρουν, όσα αποτελέσματα στο γήπεδο κι αν ανατρέψουν σε γραφεία και επιτροπές. 

Και για να το καταλάβουν μια και καλή και οι εξυγιαντές, επειδή προφανώς δεν το καταλαβαίνουν στα ελληνικά:

«Αn xreiastei, o Aris tha exygianei kai thn exygiansh».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News