ΣΟΚ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κλέβει συμπαίκτες του!

Βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Πρωινό» εμφανίζει Έλληνα μπασκετμπολίστα να… κλέβει τα πορτοφόλια των συμπαικτών του!

Βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Πρωινό» εμφανίζει Έλληνα μπασκετμπολίστα να… κλέβει τα πορτοφόλια των συμπαικτών του! 

Νέο σοκ στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ! Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 έφερε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας, βίντεο που εμφανίζει «πασίγνωστο Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα που έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας» (όπως τον σύστησε ο Γιώργος Λιάγκας στο κοινό) να… κλέβει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της ομάδας του. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή οι συμπαίκτες του συγκεκριμένου αθλητή είχαν διαπιστώσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι έλειπαν διαρκώς χρήματα από τα πορτοφόλια και τα ρούχα τους και για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του θύτη, τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια, σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας. 

«Επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι παντρεμένος, έχει οικογένεια, οι συμπαίκτες του δεν έχουν αποφασίσει ότι θα καταθέσουν μήνυση εις βάρος του. Παρά το γεγονός ότι εδώ και 15 χρόνια υπήρξε ένας πολύ καλά αμοιβόμενος καλαθοσφαιριστής, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προσωπικά ζητήματα εθισμού», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από το πάνελ.

Η εκπομπή δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν διαρρεύσει το συγκεκριμένο όνομα θα προκληθεί… σεισμός, καθώς πρόκειται για πρόσωπο που κατά καιρούς είχε προχωρήσει και σε δημόσιες τοποθετήσεις που είχαν προκαλέσει αίσθηση! 

Δείτε το βίντεο – απόσπασμα από την απίστευτη αποκάλυψη: 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News