Ούνικς Καζάν - Ζενίτ 80-84: O Χεζόνια δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της Ούνικς

Ούνικς Καζάν – Ζενίτ 80-84: Μεγάλη νίκη, η οποία βάζει «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας, πήρε η Ζενίτ στην έδρα της Ούνικς Καζάν με σκορ 84-80 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της VTB League…

Μεγάλη νίκη, η οποία βάζει «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας, πήρε η Ζενίτ στην έδρα της Ούνικς Καζάν με σκορ 84-80 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της VTB League…

Έχοντας σε τεράστια φόρμα τον Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 7/10 τρίποντα, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη, φέρνοντας τα πάνω – κάτω στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με την ήττα αυτή η Ούνικς Καζάν δεν κατάφερε να βρεθεί ξανά μόνη της στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος και πλέον ισοναθμεί με ρεκόρ 14-3 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Πρίφτη.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ Έκλεισε το deal, φεύγει από την ΑΕΚ και πάει στην ΤΣΣΚΑ

Για την Ούνικς, αυτός που προσπάθησε να αποτρέψει την ήττα ήταν ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης παίκτης, αν και πέτυχε 27 πόντους με 5/11 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 5/5 βολές και 10 ριμπάουντ, είδε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να φεύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Ανεβάζει σταδιακά στροφές, ο Παπαπέτρου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Εχουμε εγωϊσμό, να περιορίσουμε τα σκαμπανεβάσματά μας»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News