Ναζ Μήτρου - Λονγκ: Αρμάνι Μιλάνο και ελληνικές ομάδες βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του

Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τον παίκτη να βρίσκεται επίσης στα «ραντάρ» ελληνικών ομάδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «BasketNews», ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ετόρε Μεσίνα για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της Αρμάνι Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Καναδός γκαρντ διανύει μία εξόχως παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Μπρέσια στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας 17.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, ήταν αυτός που «εκτέλεσε» πρόσφατα την ομάδα του Μιλάνου με 22 πόντους, οδηγώντας την φορμαρισμένη Μπρέσια στη μεγάλη νίκη.

Ο Μήτρου – Λονγκ, πάντως, βρίσκεται στο… μικροσκόπιο και των ελληνικών συλλόγων, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Ο ίδιος, άλλωστε, βρίσκεται σε μία φάση αναμονής της έκδοσης του ελληνικού του διαβατηρίου, κάτι που, αν τελικά συμβεί, πρόκειται να ανεβάσει περισσότερο την ήδη υψηλή αξία του για όποια ελληνική ομάδα θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News