Μακάμπι - Χάποελ Τελ Αβίβ 80-90: Η Χάποελ απέκλεισε τη Μακάμπι στο Κύπελλο Ισραήλ!

Μακάμπι – Χάποελ Τελ Αβίβ 80-90: Νέο «σοκ» για τη Μακάμπι, αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισραήλ!

Η Χάποελ Τελ Άβιβ «άλωσε» την Menora Mivtachim Arena με πειστική νίκη επί της Μακάμπι (80-90) και «πέταξε» την «ομάδα του λαού» εκτός τελικού στο Κύπελλο Ισραήλ!

Το σύνολο του Γιάννη Σφαίροπουλου απέτυχε στον πρώτο στόχο της τρέχουσας σεζόν, που ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισράηλ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 80-90 από την Χάποελ Τελ Αβίβ και αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η 3η νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι, σε όλες τις διοργανώσεις, για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο και να «σφραγίζουν» θριαμβευτικά το εισιτήριό τους για τον τελικό.

«Δήμιος» της Μακάμπι ήταν ένας πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ, του Ρεθύμνου και της ΑΕΚ, ο Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους. Ο μέχρι πρότινος σέντερ του Ιωνικού Νικαίας, Τζος Όουενς, συμπλήρωσε 15 πόντους στη συγκομιδή των νικητών, όντας επίσης καθοριστικός.

Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 23 πόντους, ενώ οι Κίναν Έβανς και Καϊρί Τόμας προσέθεσαν από 16 και 11 πόντους κατ’ αντιστοιχία.

Σημειωτέον ότι η Μακάμπι παρατάχθηκε χωρίς τους Τζέιλεν Ρέινολντς, Τζέιμς Νάναλι και Ντέρικ Γουίλιαμς, ένεκα του υφιστάμενου περιορισμού των ξένων παικτών στις εγχώριες διοργανώσεις του Ισραήλ.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 44-45, 56-65, 80-90

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News