Κάδμος: Στη Θήβα ζουν το μπάσκετ όπως στο ΝΒΑ!

Το ελληνικό μπάσκετ αναπνέει υγεία ξανά σε κάθε γωνιά της ελληνικής Περιφέρειας. Και στη Θήβα χτίζουν με σταθερά βήματα έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο με… άρωμα NBA. 

Σημασία έχει να ζεις το μπάσκετ! 

Σημασία έχει πάντα το ταξίδι. Όχι μόνο. Η δίψα για διάκριση, η εξέλιξη. Το να ζεις το μπάσκετ. Αυτό είναι το εθνικό μας άθλημα. Δεκαετίες τώρα και η φλόγα δεν λέει να σβήσει. Αυτό το πάθος παραμένει άσβεστο και τα πιτσιρίκια που γίνονται άνδρες συνεχίζουν την παράδοση με σκοπό να γίνουν ακόμη καλύτεροι.

Με αυτό τον στόχο συνεχίζουν το ταξίδι του και οι έφηβοι της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων που φέτος θα διεξαχθεί στο δικό του άντρο, στη Θήβα. Συγκεκριμένα, στις 15-17 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ερρίκος Χατζόπουλος» η πόλη υποδέχεται εφηβικές ομάδες από όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή του αθλητισμού. Η ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ θα το βιώσει ακριβώς έτσι, ως γιορτή. Μια γιορτή που είναι όλοι καλεσμένοι. Γιατί το μπάσκετ ενώνει και είναι όλο μια οικογένεια για κάθε οικογένεια.

Στους αγώνες αυτούς μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Στερεάς Ελλάδας 2021-2022, οι έφηβοι της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ διεκδικούν μια θέση στην τελική φάση σε μια γιορτή του μπάσκετ, στο κλειστό της Θήβας, με αντιπάλους από τη Λήμνο, την Κέρκυρα και τη Λάρισα. Είναι πλέον δεδομένο ότι μακριά από τα φώτα των παραδοσιακών μητροπόλεων του αθλήματος, το μπάσκετ αναπτύσσεται και τροφοδοτεί με ταλέντα όλη την Ελλάδα.

Για τον τεχνικό της ΕΣ Κάδμος, Αποστόλη Αναστασίου, είναι σημαντικό ότι η ομάδα του «έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις και συνεχίζει». Αυτό είναι και το must. Οι αγώνες για τα παιδιά αυτά είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Είναι η ανάδειξη της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑΣΕ μπορεί να είναι μόνο η αρχή. Το τριήμερο 15-17 Απριλίου ΕΣ Κάδμος, ΑΟ Ν. Κεραυνός, ΑΟ Ηφαιστος Λήμνου και ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας θα παλέψουν για την πρόκριση στα τελικά. Για αυτή την γιορτή ο Κάδμος έφτιαξε ένα ωραίο video εν όψει της παρουσίας του στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, με τη συμμετοχή αθλητών από την ακαδημία του, αλλά και από τα τμήματα εφήβων και νεανίδων, που έφτασαν σε δύο τελικούς, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα. Η προσπάθεια εξαιρετική. Το μπάσκετ ζει και πάλι. Στη Θήβα το αστέρι του ανατέλλει ξανά. 

Βίντεο με… μεράκι αλά ΝΒΑ

Ενεδικτικό του πως αντιλαμβάνονται το μπάσκετ στη Θήβα είναι και το πολύ ιδιαίτερο promo video που ετοίμασαν για τις ακαδημίες οι Κάδμου οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Δείτε το και θα καταλάβετε…

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News