ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 81-62: Κατάρρευση στην Γ' περίοδο

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 81-62: Ο Προμηθέας Πάτρας αν και ήταν αρκετά ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο δεν μπόρεσε να κρατήσει την καλή του απόδοση και στο δεύτερο μισό, γνωρίζοντας την ήττα με από την Γκραν Κανάρια.

Ο Προμηθέας Πάτρας αν και ήταν αρκετά ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο δεν μπόρεσε να κρατήσει την καλή του απόδοση και στο δεύτερο μισό, γνωρίζοντας την ήττα με 81-62 από την Γκραν Κανάρια.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, καθώς μπόρεσε να μείνει κοντά στο σκορ και δεν επέτρεψε στην Γκραν Κανάρια να… ξεφύγει, με το πρώτο δεκάλεπτο (14-12).

Μάλιστα, η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τους ΡέιΧαντ να την οδηγούν επιθετικά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να περάσει εκείνη μπροστά με 22-24, φτάνοντας την υπέρ της διαφορά ακόμα και στο +5 (24-29). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και το πρώτο ημίχρονο τελικά έκλεισε στο 36-38.

Έμεινε από δυνάμεις στην Γ’ περίοδο

Βέβαια, με την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Προμηθέας ό,τι είχε χτίσει στο πρώτο μισό το διέλυσε. Σημειώνοντας μόλις 7 πόντους και δεχόμενος 24 βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15 πόντους στο τέλος του δεκαλέπτου (60-45) και η υπόθεση νίκη, πλέον, ήταν μακρινό όνειρο για τους φιλοξενούμενους.

Μπορεί στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ηλία Ζούρου να ξεκίνησε με ένα 7-0 σερί και να μείωσε στους 8 πόντους (60-52), αλλά η Γκραν Κανάρια και πάλι είχε τις απαντήσεις.

Με τον Ντίλαν Ένις να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι (18 π., 3 ριμπ., 1 ασ.) η ισπανική ομάδα διατήρησε την μεγάλη διαφορά που είχε, την ανέβασε στους 21 πόντους (79-58) και τελικά έφτασε στην επικράτηση με 81-62.

Πλέον ο Προμηθέας υποχώρησε ακόμα περισσότερο στο 2-8 και έμεινε στην τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου του Eurocup. Από την άλλη η Γκραν Κανάρια ανέβηκε στο 8-2 και πλέον κοιτάζει ακόμα και την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται η Βαλένθια.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 36-38, 60-45, 81-62

Δείτε εδώ τα στατιστικά των δύο ομάδων

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News