Γιάννης Μπουρούσης: «Δεν θα παίξω στην Α1 με την Καρδίτσα, θα βοηθήσω από άλλο πόστο»

Γιάννης Μπουρούσης: Δεν θα παίξω στην Α1 με την Καρδίτσα, θα βοηθήσω από άλλο πόστο»

Η Καρδίτσα ετοιμάζεται για τη άνοδό της στα «σαλόνια» της Stoiximan Basket League, καθώς πλέον απομένει μόνο το μαθηματικό «σφράγισμα». Σε δηλώσεις του στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του Τρίτωνα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο ηγέτης της θεσσαλικής ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης, αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί στα παρκέ της Α1 με την ομάδα της γενέτειράς του, ωστόσο θα την υπηρετήσει από άλλο πόστο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ 3:

Για την απόφαση να παίξει στη Καρδίτσα: «Δεν ήταν εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση, να έλθω να παίξω. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορώ να κάνω προπόνηση σχεδόν καθόλου. Ήταν μια απόφαση που πήρα καθαρά για τα παιδιά και τη διοίκηση της Καρδίτσας που τα τελευταία χρόνια, τους βοηθάω από απόσταση. Και είπα φέτος πως από τη στιγμή που τα πόδια μου με κρατάνε και μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο, κατάφερα να βοηθήσω να βάλω το λιθαράκι ώστε να πάει στην Α1 κατηγορία».

Για το αν θα παίξει και του χρόνου στην Stoiximan Basket League: «Δεν θα μπορέσω (σ.σ. να παίξω του χρόνου στην Καρδίτσα) γιατί δεν θα μπορώ να κάνω προπονήσεις. Η Α1 έχει απαιτήσεις, η ομάδα θα έχει απαιτήσεις, οπότε θα βοηθήσω από άλλο πόστο».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική ομάδα για μένα είναι μεγάλο κομμάτι. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Ο αθλητισμός έχει λίγες χαρές, οπότε σίγουρα με την Εθνική έχω ασύλληπτες και ανεπανάληπτες στιγμές με την Εθνική. Η νέα διοίκηση της ΕΟΚ έχει βάλει φίλους μου καλούς εκεί που προσπαθούν να χτίσουν από την αρχή το μπάσκετ και την Εθνική».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News