Euroleague: Βόμβα μεγατόνων, ο Ιτούδης στη Φενερμπαχτσέ!

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δημοσίευμα από την Τουρκία ανέφερε πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναλάβει τη Φενέρμπαχτσε εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν λάβει μέρος στη Eurolegue την επόμενη σεζόν.

Πλέον όλα δείχνουν ότι απομένει το τυπικό μέρος για να ανακοινωθεί η συγκεκριμένη συμφωνία και ο Δημήτρης Ιτούδης να αναλάβει τις τύχες της Φενέρμπαχτσε.

Βέβαια ο Ιτούδης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ όμως η κατάσταση στη χώρα και η πόλεμος με την Ουκρανία, αλλάζουν τα δεδομένα και οδηγούν τον Ιτούδη στην αποχώρηση.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εδώ και καιρό με τον Ιτούδη πρώτο στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τζόρτζεβιτς.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν όλες οι πληροφορίες που τις τελευταίες ώρες πέφτουν βροχή, τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα, ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο που μεγαλούργησε ο επί σειρά ετών συνεργάτης και «μέντοράς» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με στόχο να καταστήσει ξανά την τουρκική ομάδα διεκδικήτρια του ευρωπαϊκού στέμματος, μια δυναμική που έχει χαθεί από τη μέρα που ο «Ζοτς» έφυγε από την Πόλη και επέστρεψε στην πατρίδα του. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News