Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Καλάθη και Σλούκα απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της την Παρασκευή (24/6) υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, για το τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία.

Οι διεθνείς θα αναμετρηθούν στη Λάρισα στις 30 του Ιουνίου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει ήδη κάνει γνωστή την προεπιλογή του. Από το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία θα λείψουν για προσωπικούς λόγους ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης, αφότου ήρθαν σε συνεννόηση με την ομοσπονδία.

Από εκεί και πέρα κανονικά υπολογίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ απευθείας στην Λάρισα θα μεταβεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Kώστας Παπανικολάου        

Γιώργος Παπαγιάννης        

Ιωάννης Παπαπέτρου          

Γιαννούλης Λαρεντζάκης     

Δημήτρης Αγραβάνης         

Λεωνίδας Κασελάκης           

Νίκος Γκίκας                         

Λευτέρης Μποχωρίδης       

Κώστας Αντετοκούνμπο       

Μιχάλης Λούντζης               

Βασίλης Μουράτος        

Τάιλερ Ντόρσεϊ                    

Δημήτρης Μωραϊτης           

Δημήτρης Κακλαμανάκης   

Νίκος Χουγκάζ                      

Κωστής Γόντικας                  

Γιάννης Κουζέλογλου           

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης    

Γιώργος Τσαλμπούρης        

Γιώργος Καλαϊτζάκης         

Αλέξανδρος Σαμοντούροφ   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στο γήπεδο του Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (24/6) η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών και η έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (Πέμπτη 30/6, 20.00) στη Λάρισα. Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής στον όμιλο της πρώτης φάσης των Προκριματικών του FIBA World Cup 2023, αφού η Λευκορωσία που βάσει προγράμματος ήταν ο τελευταίος αντίπαλος έχει αποβληθεί.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα στη Λάρισα.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο Περιστέρι μέχρι και την Κυριακή (26/6) και θα αναχωρήσει για τη Λάρισα το πρωί της Δευτέρας 27/6.

Αύριο και πριν την έναρξη της προπόνησης, θα υπάρξει η καθιερωμένη επαφή των μελών της ομάδας με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι που ενδιαφέρονται να είναι παρόντες στο γήπεδο στις 16.30. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις παικτών, του προπονητή Δημήτρη Ιτούδη και του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου στο «καλωσόρισμα» του νέου προπονητή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News