Εθνική Ελλάδας: Οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη

Η ΕΟΚ πραγματοποίησε το όνειρο του νέου προέδρου της, Βαγγέλη Λιόλιου και ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο EuroBasket 2022.

Η συμφωνία είναι οριστική και ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναλάβει να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας για το EuroBasket 2022. Η ΕΟΚ υπό την προεδρία του Βαγγέλη Λιόλιου είχε λοκάρει στο όνομά του και ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να είναι αυτός που θα οδηγήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Μιλάνο.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε κάνει αρκετές προσπάθειες για να κλείσει τη συμφωνία, έχοντας μάλιστα ταξιδέψει πρόσφατα στη Μόσχα, στο περιθώριο του παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ώστε να συναντηθεί με τον Αντρέι Βατούτιν. Μπορεί τότε να μην είχε βγει… λευκός καπνός, όμως οι συζητήσεις τελικά έπεισαν τον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επιτρέψει στον Δημήτρη Ιτούδη να καθίσει και στον γαλανόλευκο πάγκο…

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για Ιτούδη

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News