Εθνική Ελλάδας: Με παίκτες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον Καλάθη κόντρα στην Τουρκία

Εθνική Ελλάδας: Με παίκτες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον Νικ Καλάθη θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική μας ομάδα!

Όπως ήταν γνωστό οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, μετά τη συμφωνία με την ΕΟΚ, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία (25 και 28 Φεβρουαρίου) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρώτα στα Άνω Λιόσια (25/2) και έπειται στο Σινάν Ερντέμ (28/2) η Εθνική μας ομάδα έχει το πολύ κρίσιμο συναπάντημα απέναντι σε αυτήν της Τουρκίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την 24άδα που δηλώθηκε στην FIBA, πιστοποιήθηκε αυτό που ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες, αφού τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει να αφήσουν τους παίκτες τους να βοηθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής, στην οποία θα συμβάλλει και ο εκ Βαρκελώνης ορμώμενος, Νικ Καλάθης!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι παραμονή του αγώνα με την Τουρκία και οι Σλούκας, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Λούντζης, Λαρεντζάκης θα τεθούν στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου την επόμενη μέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (στις 25/2) θα δει τους Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Κασελάκη, Χουγκάζ και Καββαδά να ενισχύουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Εκτός είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την εγχείρηση που έκανε λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε.

Η συμβολή των παικτών της EuroLeague είναι ιδιαιτέρως σημαντική, αφού και οι Τούρκοι θα έχουν αρκετά από τα «όπλα» τους, συμπεριλαμβανομένου και του Σέιν Λάρκιν!

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών:

Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News