Εθνική Ελλάδας: Φιλικά με την Ισπανία σε Αθήνα και Μαδρίτη!

Δύο φιλικά με την Ισπανία θα δώσει η Εθνική μας ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το EuroBasket του Σεπτεμβρίου!

Μπορεί όλη η Ευρώπη να κινείται στους ρυθμούς των εγχώριων πρωταθλημάτων και των τελικών, ωστόσο το EuroBasket που έρχεται τον Σεπτέμβριο… κλείνει δειλά-δειλά το μάτι. Έτσι όλες οι ομάδες κάνουν ήδη τα σχέδια, με την Ισπανία να ανακοινώνει τα φιλικά που σκοπεύει να δώσει στην προετοιμασία της, δύο εκ των οποίων είναι απέναντι στην Εθνική μας ομάδα! Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου οι Ισπανοί θα αριβάρουν στην Αθήνα για να δώσουν το πρώτο εκ των δύο προγραμματισμένων φιλικών, ενώ δύο μέρες αργότερα (11/08) οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους στη Μαδρίτη.

 

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα βρίσκεται στον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης του EuroBasket, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία, την Κροατία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία.

Βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ιτούδη για να συζητήσουν το πλάνο και τις πιθανότητές να βρίσκεται ο σταρ του Μιλγουόκι στην τελική 12άδα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News