Βασίλης Σπανούλης: Πάτησε ξανά παρκέ ο «kill Bill»
Βασίλης Σπανούλης: Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε και πάλι μπάσκετ, με τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης.
Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Βασίλης Σπανούλης έπαιξε και πάλι μπάσκετ, με τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης.
Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έπαιξε μαζί με τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών της Βουλιαγμένης, μαθαίνοντάς τους κάποια από τα… μυστικά του αθλήματος.
Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από τον Αθλητικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με δημοσίευσή του στο Instagram. Στο εν λόγω ποστ, ο Βασίλης Σπανούλης δίνει οδηγίες στους παίκτες του ομίλου παίζοντας μαζί τους μπάσκετ.
Ο σύλλογος Βουλιαγμένης έγραψε στο ποστ:
«Όταν οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να παίξουν μονό και να μάθουν μυστικά του αθλήματος από έναν θρύλο του μπάσκετ. Σε ευχαριστούμε Βασίλη Σπανούλη που είσαι κοντά στα παιδιά μας».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όσα είπαν Μαρινάκης και Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Κώστας Τσιμίκας Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για το επόμενο βήμα του
- Champions League: Τελικό με... καφέ ανακοίνωσε η UEFA - Η επίσημη ώρα
- Γιώργος Χελάκης: Αν θέλετε και θέαμα για την ΑΕΚ του Νίκολιτς να πάτε αλλού!
- Νιγηρία-Ιράν: Σκόρερ ο Ταρέμι, νικητής ο Μπρούνο, έμεινε το μήνυμα των Ιρανών...
