NBA Playoffs: Ο Μοράντ το... έσταξε άγγιχτο πίσω από το κέντρο!

NBA Playoffs: Ο Τζα Μοράντ το… έσταξε άγγιχτο πίσω από το κέντρο στο Game 3 ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Μέμφις Γκρίζλις!

Με αξιομνημόνευτο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς ο Τζα Μοράντ σκόραρε ακριβώς με την εκπνοή με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου!

Για ακόμα μία φορά ο Τζα Μοράντ προκάλεσε τον θαυμασμό. Τούτη τη φορά το αντικείμενο θαυμασμού δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό κάρφωμα ή κάποια… επίδειξη δεξιοτεχνίας, αλλά ένα απίστευτο buzzer-beater τρίποντο.

Ειδικότερα,  με την εκπνοή της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις, ο «δαιμόνιος» πόιντ γκαρντ των «αρκούδων» πέταξε άρον άρον την μπάλα πίσω από το κέντρο για να προλάβει τον χρόνο, σε μία κλασική περίπτωση φάσης που 9/10 φορές είναι… καταδικασμένη να αποτύχει.

Ωστόσο, η μπάλα του… έκανε το χατίρι και προσγειώθηκε μέσα στο καλάθι των «πολεμιστών», με τον επίλογο στα πρώτα 24′ του αγώνα να γράφεται με τρόπο ιδανικό!

 Δείτε το απίστευτο τρίποντο του Μοράντ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News