NBA: Ο ρεκόρντμαν και «αιωρούμενος» Ντουράντ έκανε ξανά το αδύνατο... δυνατό

NBA: Ο ρεκόρντμαν και «αιωρούμενος» Ντουράντ έκανε ξανά το αδύνατο… δυνατό – Όσα έγιναν στα παρκέ του ΝΒΑ

Στην πιο παραγωγική βραδιά της αξιοζήλευτης καριέρας του, ο Κέβιν Ντουράντ σκόραρε με το ένα πόδι σε κίνηση έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Διότι, απλά, είναι ο Κέβιν Ντουράντ…

 

Δεν υπάρχει «δεν μπορώ» για τον Κέβιν Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι από κάθε -θετική- άποψη αυτό που εννοούμε «μία κατηγορία μόνος του». Ναι, μπορεί οι Νετς να δεινοπαθούν και να απογοητεύουν με την πορεία τους, ναι, μπορεί ο Ντουράντ να θυμίζει ενίοτε πως είναι… θνητός.  

Αυτό που δεν αμφισβητείται για τον KD, ο οποίος το ξημέρωμα της Κυριακής (03/04) έθεσε νέο ρεκόρ καριέρας σε πόντους με τους 55 που σημείωσε (με 8/10 τρίποντα) στην εκτός έδρας ήττα από τους Ατλάντα Χοκς, είναι το απαράμιλλο ταλέντο του.

Ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ θα βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να μας κάνει να τον αινούμε. Κόντρα στα «γεράκια», η καινούργια του «εφεύρεση» ήταν να σκοράρει για τρεις με το ένα πόδι στον αέρα και με πίεση από την αντίπαλη άμυνα…

 

Ο Γουίλιαμς έχει επιστρέψει δριμύτερος

Είναι θέσφατο: Ο Πάτρικ Γουίλιαμς έχει ανάγκη τους Σικάγο Μπουλς και οι Σικάγο Μπουλς έχουν ανάγκη τον Πάτρικ Γουίλιαμς.

Ο 20χρονος Αμερικανός tweener ναι μεν δεν κατάφερε να αποτρέψει την ευρεία εντός έδρας ήττα των «ταύρων» από τους Μαϊάμι Χιτ, ωστόσο κατάφερε να αποτρέψει -και με το παραπάνω- ένα υπερβέβαιο καλάθι του Τάιλερ Χίρο, ο οποίος πήγε νωχελικά στο λέι-απ και είδε τον… ουρανό σφοντύλι.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Ο τολμών Γουίγκινς νίκησε

Ο Άντριου Γουίγκινς δεν είπε ποτέ όχι σε μία καλή πρόκληση. Οι παράτολμες ενέργειες βρίσκονται στο ρεπερτόριό του, τις επιζητά διακαώς, θα λέγαμε.

Στην αναμέτρηση του Chase Center ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Γιούτα Τζαζ, η οποία έγειρε υπέρ των «πολεμιστών» με σερί 18-0 στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, o 27χρονος Καναδός φόργουορντ δε δίστασε να επιχειρήσει να καρφώσει μπροστά στο υψωμένο δεξί χέρι του τρεις φορές κορυφαίου αμυντικού του NBA και μία φορά κορυφαίου μπλοκέρ, Ρούντι Γκομπέρ.

Το αποτέλεσμα; Εξόχως απολαυστικό..

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News