Μάικλ Τζόρνταν: Είπε όχι στην πρόταση του Ίντρις Έλμπα για την ταινία της ζωής του

Ποιος είναι ο ηθοποιός που θέλει να παίξει τον Τζόρνταν και εκείνος του αρνείται;

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ίσως ο άνθρωπος που μπήκε σε κάθε σπίτι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας του κορωνοϊού. Το «Last Dance» του Netflix έκανε αδιανόητα νούμερα εκείνη την περίοδο, αφού άπαντες είχαν χρόνο να απολαύσουν ένα ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες στιγμές του GOAT στα παρκέ.

Βέβαια αυτό συνέβη με τον ίδιο να είναι ο πρωταγωνιστής και να διηγείται ιστορίες από το μπασκετικό παρελθόν του. Ο Ίντρις Έλμπα, πασίγνωστος Άγγλος ηθοποιός, είχε βάλει στόχο να παίξει τον ρόλο του Τζόρνταν σε μία ταινία που θα ήταν η βιογραφία του.

Ο Έλμπα ισχυρίζεται πως έκανε αυτήν την προσφορά στον Τζόρνταν αρκετές φορές αλλά εκείνος του διεμήνυσε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ο ηθοποιός τονίζει πως δε θα ήθελε να παίξει τον Τζόρνταν σε μία ταινία που θα αφορά μόνο τις στιγμές του στο μπάσκετ, αλλά γενικότερα ως προσωπικότητα, καθώς είναι πλέον ένας επιχειρηματίας αλλά και φιλάνθρωπος, με τη δουλειά του να μην έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε.

Άλλωστε η περιουσία του «Air Jordan» αγγίζει τα 2.5 δις ευρώ και μόλις το 6% αυτών προέρχονται από τα συμβόλαιά του με τους Σικάγο Μπουλς και τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Αυτό διότι ο ίδιος έχει συνάψει συμφωνία με τη Nike για τα δικαιώματα του λογότυπου που τον εκπροσωπεί, κάτι πάρα πολύ κερδοφόρο, ωστόσο δε σταματάει εκεί. Η επένδυσή του με την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς έχει επίσης εκτοξεύσει τα κέρδη του.

Παρόλα αυτά, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Ίντρις Έλμπα θα περιμένει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News