Κρις Πολ: Η επίθεση στην οικογένειά του που τον... τρέλανε και η τιμωρία των φιλάθλων του Ντάλας

Κρις Πολ: Η επίθεση στην οικογένειά του που τον… τρέλανε και η τιμωρία των φιλάθλων του Ντάλας, που ισοφάρισε με τον Ντόντσιτς σε 2-2.

Έξαλλος ήταν ο Κρις Πολ μετά το 4ο παιχνίδι της σειράς των Φοίνιξ Σανς με τους Ντάλας Μάβερικς.

Οι Μαβς ισοφάρισαν με έναν τρομερό Ντόντσιτς τη σειρά σε 2-2, όμως ο Πολ στάθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη με την οικογένειά του στις εξέδρες.

Συγκεκριμένα δύο άτομα πλησίασαν την οικογένειά του και φαίνεται πως όχι μόνο λογομάχησαν αλλά ακούμπησαν τη μητέρα του πόιντ γκαρντ των Σανς. Οι σεκιούριτι του γηπέδου έσπευσαν γρήγορα και τους απομάκρυναν, με την έρευνα των Μάβερικς να κάνει λόγο για «ανεπιθύμητες αγκαλιές» όσον αφορά το συμβάν.

 

Οι δύο φίλοι του Ντάλας ταυτοποιήθηκαν και δε θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο «American Airlines Center» έως το 2023.

Ο Κρις Πολ μίλησε για την άνιση αντιμετώπιση παικτών και φιλάθλων

Προφανώς ο Κρις Πολ δεν πήρε και πολύ ψύχραιμα το περιστατικό και ξέσπασε στα social media. Ενθυμούμενος περιστατικά όπως του Καϊρί Ίρβινγκ ή του Ντρέιμοντ Γκριν, ο Πολ μίλησε για τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι παίκτες σε σχέση με τους φιλάθλους.

Οι δύο παραπάνω είχαν τιμωρηθεί για απρεπή συμπεριφορά κατά φιλάθλων και πλήρωσαν πρόστιμο, μετά από απόφαση της λίγκας.

Ο Πολ έγραψε στο twitter του «Θέλεις να τιμωρείς τους παίκτες που λένε πράγματα στους φιλάθλους, αλλά οι φίλαθλοι μπορούν να… βάζουν χέρι στις οικογένειές μας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News