Κάιρι Ίρβινγκ: «Τσιμπιέμαι για να πιστέψω πως θα επιστρέψω στο παρκέ του Barclays»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για την επιστροφή του στο παρκέ του Barclays Center, μετά τις ανακοινώσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς που με βάση τις αλλαγές αυτές επέτρεψε στον Αμερικανό να αρχίζει να αγωνίζεται και πάλι στις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπρούκλιν Νετς.

Ο γκαρντ της αμερικανικής ομάδας είχε χάσει το δικαίωμα αυτό εξαιτίας της απόφασής του να μην εμβολιαστεί, όμως πλέον με την αλλαγή της νομοθεσίας θα μπορεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της ομάδας του και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι των Νετς με τους Χόρνετς τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/03).

Ο Ίρβινγκ δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή αυτή λέγοντας πως ανυπομονούσε πολύ καιρό τώρα και ότι «τσιμπιέται» για να το πιστέψει. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάιρι Ίρβινγκ:

Για την επιστροφή του στο παρκέ του Barclays:

«Σας παρακαλώ πάρτε το σχόλιό μου σοβαρά, τσιμπάω τον εαυτό μου από την Τετάρτη γιατί υπήρξε εποχή που οι ελπίδες μου αυξήθηκαν πολύ και τελικά όλα κατέρρευσαν…Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι πολύ, αλλά ανυπομονώ να παίξω στο Μπρούκλιν…Όπως έλεγα από την αρχή, ποτέ δεν ήταν για μένα όλο αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πραγματικές συνέπειες από το να είναι ανεμβολίαστοι».

«Κάθε παιχνίδι μοιάζει εξαιρετικά σημαντικό για τα τελευταία… 20 ματς τον τελευταίο μήνα. Το να είμαι εντός και εκτός αποστολής δεν βοήθησε όσον αφορά τη συνέπειά μας. Νομίζω ότι σίγουρα αυτό θα αλλάξει. Θα μπορούσε τελικά να μας βγάλει από αυτή τη νοοτροπία παιχνιδιού do-or-die».

«Για να είμαι ειλικρινής, υπέγραψα για αυτό μακροπρόθεσμα… Λατρεύω τη φετινή χρονιά. Δεν ήταν μία τυπική σεζόν, αλλά κοιτάζω τους συμπαίκτες μου και βλέπω τι έχουμε ως οργανισμός. Ψάχνω μακροπρόθεσμα και τι μπορούμε να κάνουμε, συζητήσεις για legacy».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News