2022 NBA All-Star Weekend: Ο Γιάννης τα «έψαλε» στον Κάρι επειδή «άλλαξε το παιχνίδι»!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έθεσε τον Στεφ Κάρι προ των… ευθυνών του για το γεγονός ότι άλλαξε το τρόπο παιχνιδιού του μπάσκετ, με αφορμή τη νίκη του Καρλ-Άντονι Τάουνς στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All-Star Weekend στο Κλίβελαντ.
Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έγραψε ιστορία τα ξημερώματα της Κυριακής (20/02), καθώς έγινε ο πρώτος σέντερ και παράλληλα ο δεύτερος ψηλότερος παίκτης στα χρονικά μετά τον θρυλικό Ντιρκ Νοβίτσκι που κατέκτησε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό τριπόντων και μάλιστα με επίδοση-ρεκόρ στον τελικό (29)!
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: 2022 NBA All-Star Weekend: Ο Τάουνς κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων με ρεκόρ πόντων στον τελικό
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, εμφανώς… εκστασιασμένος από αυτό που κατάφερε ο ύψους 2.11 μέτρων big man των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, έστρεψε το βλέμμα του προς την πλευρά του Στεφ Κάρι και του την «είπε» -εν είδει πλάκας, φυσικά- διότι ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς… ανάγκασε το παγκόσμιο μπάσκετ να αλλάξει ρότα ένεκα της ασύλληπτης εκτελεστικής του ικανότητας στα σουτ τριών πόντων.
Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:
“You changed the game it’s your fault.” ?
This Giannis and Steph moment pic.twitter.com/UjebOAcAmt
— Bleacher Report (@BleacherReport) February 20, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
