ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στα άκρα η κόντρα με τον Μπολομπόι «θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Η κόντρα ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Τζόελ Μπολομπόι, όπως φάνηκε εξ αρχής θα λυθεί στα… δικαστήρια.

Το πρωί ο Τζόελ Μπολομπόι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό πως δε θα επιστρέψει στη Μόσχα, παρά τις πιέσεις που δέχεται από την ΤΣΣΚΑ, με τον Αντρέι Βατούτιν να απαντά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ απάντησε στον Αμερικανό και τον κατηγόρησε για αντιεπαγγελματισμό, ενώ του ξεκαθάρισε πως με αυτό που έκανε, οι δύο πλευρές θα τα πουν στα… δικαστήρια!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Βατούτιν για τον Μπολομπόι

«Αγαπητέ Τζοέλ. Αν και έχουμε να σε δούμε αρκετό καιρό – τον Φεβρουάριο έφυγες πολύ γρήγορα και δεν είπες καν αντίο – είμαι χαρούμενος που λάβαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα και ότι είσαι καλά. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για το αργοπορημένο πασχαλιάτικο δώρο σου, το εκτιμούμε πραγματικά.
Αναφέρομαι στη δημοσιοποίηση μέσω των social media της επίσημης επικοινωνίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον μάνατζέρ σου.

Όσο εσύ απολαμβάνεις τις διακοπές σου, απλώς ξέχασες ότι έχεις υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας και ακόμη είναι σε ισχύ το συμβόλαιό σου, αλλά έκανες δηλώσεις δυσφημίζοντας τον σύλλογο. Εκτός από την αποχώρησή σου που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου σου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News