Στοίχημα: Το απόλυτο αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός - Τι βλέπουν οι εταιρίες για το Final-4

Στοίχημα: Το απόλυτο αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός – Τι βλέπουν οι εταιρίες για το Final-4 με τις Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ομάδα που τσέκαρε το εισιτήριό της για το Final-4 του Βελιγραδίου, με τις στοιχηματικές να μην πιστεύουν τόσο πολύ στους «ερυθρόλευκους».

Παρότι στην Stark Arena του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός θα παίζει… εντός έδρας, με την απόβαση χιλιάδων φίλων του από την Ελλάδα, η κατάκτηση της Euroleague δεν είναι και τόσο πιθανή, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Μπαρτσελόνα, Εφές Αναντολού και Ρεάλ Μαδρίτης συνθέτουν μαζί με τους Πειραιώτες τις τέσσερις ομάδες που θα «παλέψουν» στο Βελιγράδι, με τον Ολυμπιακό να είναι το τελευταίο φαβορί με βάση τις αποδόσεις.

Πιθανότερη νικήτρια σε απόδοση κοντά στο 2.50 είναι η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, παρόλο που δυσκολεύτηκε από την Μπάγερν και χρειάστηκε πέντε αγώνες για να αγωνιστεί στο Final-4. Από πίσω της σε απόδοση κοντά στο 3.50 είναι η περσινή κάτοχος του τίτλου Εφές Αναντολού.

Όπως είναι λογικό Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός, οι αντίπαλοί τους αντίστοιχα στους ημιτελικούς, συγκεντρώνουν μεγάλες τιμές για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Μαδριλένοι παίζονται αυτήν τη στιγμή σε απόδοση 5.00, ενώ ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, αν και δεύτερος στην κανονική περίοδο, στο 5.50, στην υψηλότερη απόδοση για κατάκτηση από όλους στο Βελιγράδι.

Φυσιολογικά με όσα είδαμε παραπάνω το πιθανότερο ζευγάρι του τελικού είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Εφές, ενώ ο Ολυμπιακός πληρώνει κάτι περισσότερο από 3.60 για να αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα και 6.00 αν προκριθεί στον τελικό με τη Ρεάλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News