Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: 2-2 και ο Τρινκιέρι απειλεί τον Σάρας με το... κάζο της ζωής του

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: 2-2 και ο Τρινκιέρι απειλεί τον Σάρας με το… κάζο της ζωής του – Σε πέμπτο παιχνίδι η πρόκριση για το Final Four της Euroleague

Η Μπάγερν «πάτησε στο σβέρκο» την αλαζονική και τραγική επιθετικά Μπαρτσελόνα, νίκησε με 59-52, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και ταξιδεύει στην Ισπανία για το… κόλπο της δεκαετίας που θα τη στείλει στο Βελιγράδι.

Όταν στο ξεκίνημα των playoffs της Euroleague δεκάδες site ανά την Ευρώπη ζητούσαν από τους αναγνώστες τους να δώσουν τα προγνωστικά τους για την έκβαση των τεσσάρων ζευγαριών, εκείνο που… δεν χώραγε συζήτηση για τον τελικό νικητή ήταν αυτό ανάμεσα στη σαρωτική Μπαρτσελόνα της regular season και την Μπάγερν, που έμοιαζε να έχει φτάσει το ταβάνι των φιλοδοξιών της με την πρόκριση στην οκτάδα. Ο Αντρέα Τρινκιέρι, όμως, φαίνεται ότι είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Ο «δαιμόνιος» Ιταλός τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τη μονομαχία του Δαυίδ με τον Γολιάθ σε πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσει στην Βαρκελώνη το βράδυ της επόμενης Τρίτης την πρόκριση στο Βελιγράδι σε μια ζαριά!

Μπαρτσελόνα με 25 πόντους στο ημίχρονο και… εννιά στην τρίτη περίοδο! 

Η Μπάγερν κυριάρχησε στο παρκέ της Audi Dome από το πρώτο λεπτό, αξιοποίησε στο έπακρο την αστοχία των παικτών του Γιασικεβίτσιους και με το τελικό 59-52 ο Τρινκιέρι ταξιδεύει στην Καταλονία με στόχο να πετύχει το… κόλπο γκρόσο της ζωής του!

Μπορεί να τα καταφέρει στον τελικό της πρόκρισης; Η μπασκετική λογική λέει «αποκλείεται». Όπως αποκλειόταν θεωρητικά η φετινή Μπαρτσελόνα να πετύχει μόλις 25 σε ένα ημίχρονο και λιγότερους από 60 σε ολόκληρο σαραντάλεπτο. Όπως αποκλειόταν θεωρητικά η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης να παρουσιάσει τη χειρότερη εμφάνιση ομάδας εδώ και πολλά χρόνια στη Euroleague. Πώς να μη φτάσει ο Σάρας στα πρόθυρα… νευρικού κλονισμού;

Με ασφυκτική πίεση στην μπάλα, οι Βαυαροί υποχρέωσαν τον Καλάθη και την παρέα του σε σωρεία λαθών, στην επίθεση μοίρασαν ιδεατά το σκοράρισμα και στο φινάλε πανηγύρισαν έναν τεράστιο θρίαμβο χωρίς να απειληθούν στο ελάχιστο από μια Μπαρτσελόνα αποκαρδιωτική και στα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης! 

Δείτε εδώ το boxscore της τέταρτης αναμέτρησης Μπάγερν – Μπαρτσελόνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News