Ηρακλής: Τιμωρήθηκε επειδή χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές φανέλες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ηρακλής: Τιμωρήθηκε αφού χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές φανέλες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα παράδοξα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή δεν είχαν σταματημό, με τον «γηραιό» να δέχεται πρόστιμο λόγω… εμφανίσεων.

Τα παράδοξα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή δεν είχαν σταματημό, με τον «γηραιό» να δέχεται πρόστιμο λόγω… εμφανίσεων.

Μπορεί ο Ηρακλής να αγωνίστηκε με μόλις επτά παίκτες στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, εκ των οποίων ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ του επέβαλε πρόστιμο λόγω της φανέλας του.

Οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποίησαν τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, όπως θα διαπιστώσει κανείς και από τους χορηγούς στο μπροστά μέρος και έτσι επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, αφού το παραπάνω απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017), χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων (4.000) ευρώ για παράβαση διάταξης που αφορά τις εμφανίσεις των αθλητών της κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που διεξήχθη στις 12-3-2022».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News