NBA: Τα δάκρυα ευτυχίας του Κάρι για το 4ο πρωτάθλημα των Γουόριορς σε επτά χρόνια

NBA: Τα δάκρυα ευτυχίας του Στεφ Κάρι για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μέσα σε επτά χρόνια.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του έκτου τελικού ανάμεσα σε Σέλτικς και Γουόριορς ο Στεφ Κάρι ξέσπασε σε λυγμούς ευτυχίας ενώπιον των αγαπημένων του προσώπων, σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή.

Αναντίρρητα είναι μία από τις στιγμές οι οποίες μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο χρόνο και τις οποίες ο αθλητισμός επιδαψιλεύει σε μεγάλη συχνότητα.

Ελάχιστες στιγμές προτού ακουστεί η κόρνα της λήξης του έκτου και τελευταίου τελικού μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο MVP της σειράς των τελικών, Στεφ Κάρι, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του για την τέταρτη κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του μέσα στα επτά τελευταία χρόνια.

Έχοντας αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας του τόσο σε προσωπικό, όσο, κυρίως, σε ομαδικό επίπεδο, ο σπουδαίος – εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων – ηγέτης των «πολεμιστών» κάθισε στο παρκέ του TD Garden και δάκρυσε από συγκίνηση προκαλώντας ένα αίσθημα… ανατριχίλας ακόμα και στον πιο «θερμόαιμο» φίλαθλο των Σέλτικς.

Αμέσως μετά και την – τυπική – λήξη του ματς, ο Κάρι έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες του και στη συνέχεια πνίγηκε στις αγκαλιές των μελών της οικογένειάς του, η οποία όπως έχει αναφέρει πολλάκις σε δηλώσεις του αποτέλεσε το «στήριγμά» του σε όλα τα χρόνια της απόλυτης καταξίωσής του στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News