Παναθηναϊκός: Ξαφνική επίσκεψη Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός «βράζει» για την διαιτησία του αγώνα με την Λάρισα, χωρίς ωστόσο να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Όμως ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» ανέβαλε δράση και πήγε στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Οι “πράσινοι” τα έχουν βάλει με την διαιτησία του τέταρτου ημιτελικού με τους Θεσσαλούς και με τους Κορομηλά-Ζαχαρή-Κατραχούρα. Για τα πολλά φάουλ που έδωσαν, για τις αποβολές και τα αντιαθλητικά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν και δεν συμμετέχει ενεργά έκανε ξαφνική επίσκεψη στην ΕΟΚ και συγεκριμένα στον πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο. Προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα, αν και η “πράσινη” ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνει απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα και ούτε πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα για την διαιτησία του αγώνα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και μετά αποχώρησε από τα γραφεία της ομοσπονδίας. Ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΚΑΕ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι εδώ για να προστατέψει την ομάδα μέχρις ότου να πουληθεί μια και όπως έχει αναφέρει πολλές φορές δεν πρόκειται να συνεχίσει. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News