ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το πρώτο... θύμα του 10% της κυβέρνησης στα γήπεδα!

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα επηρεάσουν άμεσα τον αγώνα των «πρασίνων» με την Ζαλγκίρις το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ ενώ ήδη έχουν πουληθεί εισιτήρια!

Κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το γεγονός πως τα μέτρα της κυβέρνησης θα έχουν ισχύ από τις 6 το πρωί της Πέμπτης (30/12) και κυρίως το θέμα της χωρητικότητας. Είναι κάτι που πραγματικά τους προκαλεί τρομερό… πονοκέφαλο και είναι κάτι λογικό.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ και ήδη περιμένει πάνω από 8000 κόσμο στο γήπεδο ενώ μέσα σε όλα αυτά είναι και τα περίπου 3500 διαρκείας. Όμως τα νέα μέτρα ελέω Covid-19, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει στο γήπεδο μόλις 1000 θεατές. Ποιος όμως θα πάρει την ευθύνη και πως θα μπορέσει να βγάλει άκρη και να ξεχωρίσει 1000 άτομα, όταν έχουν ήδη πουληθεί εισιτήρια; Διότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η επιτρεπόμενη πληρότητα μειώνεται από το σημερινό 90% στο 10%. Κάτι που δυσκολεύει το έργο των «πρασίνων» που όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορούν να κάνουν διαχωρισμούς.

Ένα γεγονός στο οποίο θα δοθούν άμεσα απαντήσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr αναμένεται επίσημα αντίδραση από την ΚΑΕ για αυτή την εξέλιξη. Οπότε λίαν συντόμως θα υπάρξει… update.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News