Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ώρες αγωνίας για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δεν του έφτανε η ήττα του Παναθηναϊκού, τα προβλήματα μεγάλωσαν αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν του έφτανε η ήττα του Παναθηναϊκού, τα προβλήματα μεγάλωσαν αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι.

Ο Νέντοβιτς με το σκορ στο 82-71 και 3 λεπτά να απομένουν, στο παιχνίδι της Άλμπα με τον Παναθηναϊκό, μπλέχτηκε στην πολυκοσμία μετά από ένα floater που επιχείρησε και γύρισε τον αστράγαλό του.

Ο γκαρντ των «πρασίνων» έμεινε για λίγο στο παρκέ, ωστόσο περπάτησε κανονικά ως τον πάγκο, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστρεμμα. Ο Σέρβος δε θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να ακολουθήσει θεραπείες, αφού ο Παναθηναϊκός παίζει… μία ολόκληρη χρονιά τη Δευτέρα (11/4), απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για το πλεονέκτημα έδρας της Basket League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News