Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Θέλει τον Πέιτον Σίβα!

Οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν στο ΟΑΚΑ τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ Πέιτον Σίβα ο οποίος τελείωσε τη χρονιά στην Αυστραλία με τους Μπέικερς ενώ έχει φορέσει για μια πενταετία τη φανέλα της Αλμπα.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του είχαν κυκλώσει την περίπτωση του έμπειρου πόιντ γκαρντ μόλις πληροφορήθηκαν ότι ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα προχωρήσει σε πρόταση προς τη πλευρά του παίκτη για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. 

Ο 31χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ αγωνιζόταν για μια πενταετία (2016-2021) στην Αλμπα και μάλιστα ήταν εκ των στυλοβατών της γερμανικής ομάδας και στην Ευρωλίγκα. Εχει εμπειρία και στο εκτελεστικό και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Αμερικανός ύψους 1,83 θεωρείται ιδανικός στα… θέλω των “πρασίνων” και σύντομα αναμένονται εξελίξεις πάνω σε αυτή την υπόθεση. Ο Πέιτον Σίβα είχε 9,8 πόντους και 5,2 ασίστ κατά μέσο όρο στα 43 παιχνίδια που είχε στην Ευρωλίγκα με την Αλμπα ενώ οι «πράσινοι» ενώ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Βόβορας μια και ο Σίβα ήταν απόφοιτος του Λούισβιλ. Κολέγιο στο οποίο ήταν ο Ρικ Πιτίνο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News