Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Επιβεβαίωση SpyCam, πρώτος στόχος ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Ήταν Πέμπτη 14 Απριλίου, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, που η αποκαλυπτική Spy Cam σας είχε παρουσιάσει τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Το όνομά του; Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Απριλίου (μετά από εφτά μέρες δηλαδή) το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας!

Οι «πράσινοι», λοιπόν, έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και έχουν κυκλώσει την περίπτωση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και μάλιστα θέλουν να τον ντύσουν στα πράσινα, άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να συνεχίσει να τονώνει το ελληνικό του στοιχείο με στόχο να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Αλλωστε είναι και στη φιλοσοφία του Αργύρη Πεδουλάκη. Ετσι η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θέλει να εντάξει άμεσα τον 23χρονο γκαρντ-φόργουορντ Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (δίδυμο αδελφό του Γιώργου που είχε παίξει στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό). Ο Ελληνας παίκτης έχει πραγματοποιήσει μεστή σεζόν με την Λιετκαμπέλις έχοντας 13,9 πόντους, 2,7 ασίστ κατά μέσο όρο και 2,9 ριμπάουντ ανά ματς. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που θέλουν να τον ντύσουν άμεσα στα πράσινα και κατά συνέπεια να τους δώσει λύσεις με την ενέργειά του στην άμυνα στις θέσεις «2» και «3». Αν μη τι άλλο οι επενδύσεις συνεχίζονται στην ομάδα ώστε να «χτίσει» έναν ελληνικό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News