ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Τέλος ο Κέντρικ Πέρι, τη θέση του θα πάρει ο Γιόβιτς!

Ο Κέντρικ Πέρι δεν κατάφερε ποτέ να στεριώσει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και θα αποτελέσει παρελθόν. Τη θέση του θα πάρει σύντομα ο Γιόβιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε πως δεν χρειάζεται άλλο τον Κέντρικ Πέρι και έτσι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα λύσει το συμβόλαιό του και θα δηλωθεί ο Στέφαν Γιόβιτς στην Α1.

Ο Κέντρικ Πέρι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ με φιλοδοξίες και με την όρεξη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Όμως ουδέποτε μπήκε στο πνεύμα και στη φιλοσοφία των «πρασίνων». Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ότι δεν έχει την ποιότητα για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ετσι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ θα αποχαιρετήσει σύντομα, φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Δευτέρας (24/1) με τον Ηρακλή και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε πως δεν τον χρειάζεται και έτσι θα λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα. Τη θέση του θα πάρει ο Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ ανεβάζει στροφές και ενδεχομένως να δηλωθεί είτε στο ματς με τον Ηρακλή (24/1) είτε στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (30/1) απέναντι στον Αρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News