Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Κόνερ Φράνκαμπ είναι στη λίστα, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή

Οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν γκαρντ με σουτ για να μπορέσουν να τονώσουν το στοιχείο της οργάνωσης και της περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του «τσεκάρουν» την αγορά της Ρωσίας ούτως ώστε να καλύψουν το «κενό» που υπάρχει με την απουσία του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή ενός περιφερειακού παίκτη μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με σκοπό να μπορέσει να ενταχθεί στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που θα κρίνει το αβαντάζ ενόψει πλέι οφ. Φυσικά οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες μια και τα… κουκιά είναι μετρημένα.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που «τσεκάρουν» οι «πράσινοι» είναι και αυτή του Αμερικανού γκαρντ Κόνερ Φράνκαμπ. Ο άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου είχε πραγματοποιήσει αξιόλογη δουλειά στην Ζενίτ σε οργανωτικό και περιφερειακό κομμάτι. Βέβαια ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ρώσους, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για αυτή την περίπτωση, αλλά δεν είναι η μόνη και βάσει πληροφοριών δεν είναι στη νούμερο ένα της πράσινης λίστας. 

Ο Δημήτρης Πρίφτης και η διοίκηση εξετάζουν 2-3 ακόμα περιπτώσεις Αμερικανών που αγωνίστηκαν φέτος σε ομάδες της Ρωσίας και θέλουν να αποχωρήσουν. Όμως τίποτα δεν θεωρείται προχωρημένο. Μην ξεχνάμε και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Οσοι ελευθερωθούν από τις ομάδες τους στη Ρωσία θα βρεθούν στο στόχαστρο μεγαλύτερων… πορτοφολιών από το μοντέλο έσοδα-έξοδα που έχουν οι «πράσινοι» και στη παρούσα φάση δυσκολεύονται αρκετά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News