Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Χρήστος Σερέλης στο πλευρό του Βόβορα!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε μια κίνηση-ματ στο… άψε σβήσε και ο Χρήστος Σερέλης αφήνει το Λαύριο και θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είναι πολλές και με αστραπιαίες κινήσεις, ο Αργύρης Πεδουλάκης απέσπασε το «ναι» του Χρήστου Σερέλη που αφήνει το Λαύριο για να ενταχθεί στο πράσινο τιμ.

Οι αλλαγές είναι πολλές στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και καθημερινές. Μία από αυτές είναι και η ένταξη του Χρήστου Σερέλη στο τεχνικό επιτελείο του Γιώργου Βόβορα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης που τρέχει το πλάνο της ομάδας μαζί με την διοίκηση μίλησε με τον Ελληνα κόουτς του Λαυρίου, ο οποίος αφού πρώτα ενημέρωσε την ομάδα με την οποία γαλουχήθηκε προπονητικά, είπε το “ναι”. Ετσι ο Χρήστος Σερέλης θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα και μάλιστα όπως τα έφερε η τύχη την προσεχή Κυριακή (17/4) θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, το Λαύριο.

Φυσικά την Πέμπτη (15/4), ημέρα όπου και θα ανακοινωθεί ο Γιώργος Βόβορας θα οριστικοποιηθεί και το πλήρες τεχνικό επιτελείο των “πρασίνων”. Ο Βασίλης Σίμτσακ δεν θα είναι – εκτός απροόπτου – σε αυτό το νέο σχήμα ενώ θα παραμείνει ο Ισίδωρος Κουτσός. Από εκεί και πέρα θα φανεί αν θα παραμείνει ο Κώστας Χαραλαμπίδης ενώ επίκειται επιστροφή και του Θανάση Γιαπλέ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News