ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Γιόβιτς!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα έχει τους Μέικον, Ρος, Παπαγιάννη με τον Ηρακλή, αλλά αναμένεται να έχει τον Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κινεί τις διαδικασίες ώστε να έχει στο ματς με τον Ηρακλή (24/1, 20.00), τον Στέφαν Γιόβιτς. Εκτός οι Μέικον, Ρος, Παπαγιάννης.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Δευτέρας (24/1, 20.00) τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League και ο Στέφαν Γιόβιτς πιθανότατα να είναι στη δωδεκάδα για να πάρει το βάπτισμα του πυρός και να αρχίζει να μαθαίνει περισσότερο τα κατατόπια. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κινεί τις διαδικασίες άμεσα ώστε ο Σέρβος γκαρντ να είναι στην δωδεκάδα. Δεν είναι κάτι σίγουρο, διότι υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα πάνω σε αυτό, αλλά οι «πράσινοι» τρέχουν για να τον έχουν στην δωδεκάδα. Λογικά θα είναι στην αποστολή και θα πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα εκτός αγώνα θα είναι ο Ντάριλ Μέικον (ενοχλήσεις στην γάμπα), Σαντ-Ρος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) και φυσικά ο Παπαγιάννης (θλάση στον τετρακέφαλο). Οι τρεις προαναφερθέντες έμειναν εκτός προπόνησης ενώ πλην του Παπαγιάννη που δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ζαλγκίρις την προσεχή Τετάρτη, οι Μέικον-Ρος είναι αμφίβολοι. Φυσικά δεν θα αγωνιστεί ο Κέντρικ Πέρι ο οποίος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News